Nu cred ca e posibil sa dai asa mut jos cu aceasta dieta, Doar cu Ducan merge sa dai atât jos. Oricum pentru cei care slabiti 5 kg fara sa faceți sport le puneti imediat la loc
Fac si sport. In fiecare dimineata si seara cate 30 de min si beau si 2 litri de apa pe zi... Cred ca as reusi sa slabesc 5 kg cu dieta si cu sportu...
AliinaSomerhalder din cate aud la la multi, unii spun ca functioneaza, dar cel mai bine e sa incerci pe propria ta piele stii cum se zice, eu ti-as recomanda sa faci miscare minim 30 min pe zi, este cel mai sanatos, si face bine si la inima, depinde de tine
Nu sunt sigura daca cu o dieta disociata poti slabi atat de mult intr-o saptamana...Incearca daca vrei, fa mult sport, iar daca nu incearca alte diete! Sunt foarte multe.
Stiu ca sunt multe, dar vreau sa o incerc pe asta pentru ca zice ca se slabeste 5-6 kg intr-o saptamana, exact ce vreau eu. Si daca tin si dieta asta si fac si mult sport cred ca o sa dea rezultate. Daca o sa dea va anunt si pe voi
Fac sport In fiecare dimineata si seara Seara de obicei ies la alergat vrei 20 de minute si cand intru in casa mai fac niste exercitii... Beau 2 l de apa pe zi, deci cred ca ar trebui sa functioneze
ale1515 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: