| MateiDaniel a întrebat:

Heii TPU!happy

Cam de 1 an mi-au aparut cosurile, si cam ma enerveaza ( ca pe toti )
Adica nu stiu daca este de la pubertate, sau de la prafu de pe strada.
Dar uneori imi mai apar si puroi la ele.
Cum le pot vindeca? Adica sa imi dispara at wits' end ca nu suport. daca se poate cu metode 'babesti'. adica nu prosti din ziua de azi cu nu stiu ce fel de tratamente.
Funda.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| AndraTpu a răspuns:

Buna! Probabil e perioada cand apar. Important e sa nu tot umbli la ele, nu sa nu pui mana murdara pe fata si incearca sa gasesti la farmacie o solutie de curatare pentru fata fara alcool si parabeni cu care sa iti cureti tenul dimineata si seara, doar antiseptica. Cu rabdare iti vor trece.

Răspuns utilizator avertizat
| dracu14 a răspuns:

Spalate cu ceai de musetel in fiecare dimineata, eu asa fac si abia daca am 1 cos-2

| MateiDaniel explică (pentru AndraTpu):

Pai, de vreo 2-3 zile am inceput sa folosesc Zynerith. Si s-au mai micsorat. dar nu au disparut de tot sad Si trebuie sa le storc? Sau le asa?

| AndraTpu a răspuns:

Nuuuu le storci! Sub nicio forma.