Daca nu ai viata sexuala( ca sa-ti faci griji din cauza unei posibile sarcini), nu trebuie sa te ingrijorezi, in primul an, menstrele sunt neregulate, timp in care organismul se straduieste sa-si regleze echilibrul hormonal.
E normal sa iti mai intarzie...nu e regulat nu ai de ce sa te ingrijorezi
Poate vrei sa zici ca ti-a venit in septembrie luna trecuta, acum suntem in octombrie.
Stai linistita e si normal sa mai intarzie mai ales ca esti la inceput, mai dureaza pana ti se regleza.
Daa.pai : 1. Luna este gresita. 2. Estii la inceput nu-ti vine regulat. Staii linistita >
Pardon este 26 octombrie azi rad daca spui "ciclu" poate fi si ciclu solar; se numeste ciclu menstrual iar in legatura cu problema ta consulta un ginecolog.
Toant`o Astazi suntem in 26 Octombrie nu 26 Noiembrie! Esti in urma cu lunile! Si stai linistita draga! O sa iti vina cand vrea el! Nu te ingrijora!
Nu iti fa griji.pentrufaptul ca intarzie, mie a doua oara mi-a venit dupa luni>Nu intodeauna o sa-ti vina la 28 de zile, sau la cat e etrmenul, cel putin 1 an dureaza pana se regleaza...mie mi-a venit acum un an si inca nu s-a reglat, cateodata imi vine la 21 de zile alteori la 25-26
Stai linistita! de fapt trei luni de la primul ciclu nu iti vin iar apoi dupa cele 3 luni iti va veni din noufunda?
Uitee...daca e pentru prima oara nu trebuie sa te ingrijorezi pentru ca nu vine intotdeauna la aceeasi data si mie mi sa mai intamplat nu iti face griji! fundita?:*