| Elianna20ja a întrebat:

Hello am mâncat niște ciuperci care aveau un miros urat și când le-am gustat aveau un gust amar, și când am căutat pe google spunea ca asa se întâmpla când ciupercile putrezesc. Oare stie cineva ce patesc acum, și ce simptome o sa am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| 1onur a răspuns:

Poate erau amare sănt ciuperci și cu gustul ăsta. Sau trebuia curățate de lamel și spălate mai întâi

| Elianna20ja explică (pentru 1onur):

Le- am spălat și le-am curățat și tot miros urat aveau

| johnnny123 a răspuns:

Și dacă aveau miros urât și erau amare de ce le-ai mâncat?

| Elianna20ja explică (pentru johnnny123):

Pai am zis ca poate asa miros ele și când le-am gustat am realizat ca au și un gust amar

| 1onur a răspuns (pentru Elianna20ja):

Poate nu erau proaspete și erau de mai mult timp pe raion și a-ți nimerit să luați produsul care era cel mai... asta fiind o posibiltatea...

| ioana748 a răspuns:

Posibil nu o sa ai nici un simptom sau iti va fi rau. Adica. poti avea stare de voma sau chiar vei vomita, gaze intestinale, diaree.
Sanatate,

| Elianna20ja explică (pentru ioana748):

Ok mersi!

| Violleta2022 a răspuns:

O sa faci indigestie, probabil vomiti sau faci diaree samd.