anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hello! Credeti ca :" Daca o persoana ar avea kg in plus si are nu stiu, bunici sau parinti asa se duce pe mostenire si ca nu ar putea sa slabeasca intr-un mod anume laughing?" Pe mine m-au derutat unele persoane. Toata lumea-mi spune ca seman cu bunica si ea e o persoana supraponderala, as putea sa ajung si eu ca ea si nu as putea sa slabesc nici intr-un fel :O?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| MaNuela_RoMina_1999 a răspuns:

Fii serioas/a. laughing Daca bunica ta e supraponderala, asta nu inseamna ca trebuie sa fii si tu. Asta nu e ceva ce se mosteneste. Bunica ta a ajuns supraponderala pentru ca a mancat ce a mancat. Nu trebuie sa fie la fel si in cazul tau. Daca ai kg in plus, poti preveni asta din timp, sa ai mai multa grija la ce mananci si sa faci sport cat de mult poti. Nu exista ca nu poti slabi, exista ca nu vrei sa slabesti, probabil. Daca tu vrei sa slabesti, vei gasi o metoda pentru a slabi, indiferent ca bunica ta e supraponderala sau ca mama ta are un corp ca tras prin inel. Nu are nici un sens. Bafta! happy

9 răspunsuri:
| okyokyhsf a răspuns (pentru MaNuela_RoMina_1999):

Asa ziceam si eu laughing pfff straight face Mersi de raspuns :*

| thegatekeeper a răspuns:

Predispozitia de a te ingrasa se mosteneste si tipul de metabolism, insa daca ai grija sa mananci cantitati rezoabile de mancare si sa faci putina miscare, nu vei avea probleme.

| MaNuela_RoMina_1999 a răspuns (pentru okyokyhsf):

Cu placere happy

| MaNuela_RoMina_1999 a răspuns (pentru okyokyhsf):

Funda? happy

NOname
| NOname a răspuns:

Posibil, dacă i-ai moştenit metabolismul şi anumite predispoziţii.

| okyokyhsf a răspuns (pentru NOname):

Bunica nu era supraponderala la varsta mea, ea s`a ingrasat dupa varsta de 40 de ani (cred). Nu as putea crede ca daca am grija la ce mananc si nu stiu, voi face sport sau mersul la sala nu ar ajuta la asta! Cunosc multe persoane care sunt in aceeasi situatie si arata foarte bine!

NOname
| NOname a răspuns (pentru okyokyhsf):

Nu te contrazic. Ţi-am prezentat doar posibilităţile, nu certitudinile.
Este posibil şi ceea ce speri tu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sunt niste ignoranti adica eu sunt slab si stiu ca nu sunt sanatos, de ce nu se ia nimeni de mine. trebuie sa stii ca toti idiotii care se folosesc de argumente ''sanatoase'' sunt niste rasisti care traiesc sa te faca sa te simti neapreciat, trebuie sa le ceri sa fie sinceri in legatura cu rautatea lor in loc sa presupuna ca vor sa te ajute cu ceva

| okyokyhsf a răspuns (pentru anonim_4396):

Mda straight face inca nu am ajuns asa si refuz sa cred ca voi ajunge straight face iar cand o sa fiu de varsta ei nu cred ca va mai conta cum aratlaughing