Fii serioas/a. Daca bunica ta e supraponderala, asta nu inseamna ca trebuie sa fii si tu. Asta nu e ceva ce se mosteneste. Bunica ta a ajuns supraponderala pentru ca a mancat ce a mancat. Nu trebuie sa fie la fel si in cazul tau. Daca ai kg in plus, poti preveni asta din timp, sa ai mai multa grija la ce mananci si sa faci sport cat de mult poti. Nu exista ca nu poti slabi, exista ca nu vrei sa slabesti, probabil. Daca tu vrei sa slabesti, vei gasi o metoda pentru a slabi, indiferent ca bunica ta e supraponderala sau ca mama ta are un corp ca tras prin inel. Nu are nici un sens. Bafta!
Predispozitia de a te ingrasa se mosteneste si tipul de metabolism, insa daca ai grija sa mananci cantitati rezoabile de mancare si sa faci putina miscare, nu vei avea probleme.
Sunt niste ignoranti adica eu sunt slab si stiu ca nu sunt sanatos, de ce nu se ia nimeni de mine. trebuie sa stii ca toti idiotii care se folosesc de argumente ''sanatoase'' sunt niste rasisti care traiesc sa te faca sa te simti neapreciat, trebuie sa le ceri sa fie sinceri in legatura cu rautatea lor in loc sa presupuna ca vor sa te ajute cu ceva
Mda inca nu am ajuns asa si refuz sa cred ca voi ajunge iar cand o sa fiu de varsta ei nu cred ca va mai conta cum arat