Pai, conteaza si la ce ora te culci, cum dormi, daca faci gimnastica dimineata. Nu iti ajung vitaminele in corp.
Hm. mai bine nu faci unpik de gimnastica dimineata? Sau sa te speli pe fata etc..Nu stiu ce faci u dar eu beau un fel de cafea din Italia fara cofeina si imi evin de dimineata.
Esti prea stresata ca sa te relaxezi si sa ai un somn odihnitor. Practic, te scoli mai obosita de cum te-ai culcat. O plimbare de seara si calmant usor pe care sa-l iei inainte de somn, fac minuni. Dimineata sa nu te trezesti brusc, mai stai in pat 5 min, timp in care sa faci ex. de respiratie si cateva ex. "lenese" de gimnastica, fie ele si din pat. Bine ca esti multumita de serviciu, asta conteaza! Succes si...bani multi!
Pai da imi voi schimba si orele de somn, la 10 culcarea! de dormit dorm bine, am sa incep sa fac si putina gimnastica. Legat de vitamine, am fost azi si la medic si mi-a spus ca am o mare lipsa de calciu drept urmare mi-a prescris calciu, magneziu si vitamina C timp de 3 luni luate pana in ora 10 dimineata.
A fost o perioada in care am fost mai stresata, acum sunt mai bine dar cine stie. poate ca efectele unei perioade de stres indelungat nu se duc de pe-o zi pe alta. Plimbare seara...stii cum e. nu ai mereu chef sau timp de asta..mai de graba as face putin sport in casa si as citi ceva/as bea un ceai pe balcon.
Am sa pun in practica si ce m-ai sfatuit pentru trezitul de dimineata.
Multumesc tuturor pentru idei!