| Mooonsure a întrebat:

Hello. Imi cade destul de mult par,si din cam in fiecare luna ma doare capul si am stare de greata. Ce pot sa am? Mentionez ca nu pot ajunge curand la doctor. Poate fi o scadere de calciu? Help me, funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| MhPnr a răspuns:

Da, exact ca şi în cazul meu happy. eu am pastile Revalid sunt calciu, şi pe păr să t edai cu ulei de măsline, pentru a fi şi mai bun adaugă cam 3 gălbenuşe de ou la el şi amesteci, pasta o aplici pe părul uscat, stai cam 3 ore apoi te speli! happy

| Mooonsure explică (pentru MhPnr):

Mie imi cade parul de cateva luni in cantitati destul de mari, si de vreo 3 luni, in fiecare luna, timp de 3 zile sau chiar 4, ma doare capul si stare de greata, nu pot manca nimic. Tot am zis ca este indigestie, dar nu cred.

| MhPnr a răspuns (pentru Mooonsure):

Nu e, este lipsă de calciu, şi mie îmi cădea foarte rău şi unde mergeam lăsam păr şi pe haine şi pe covor. aiurea, dar serios, încearcă şi pastilele sunt 30 iei una pe zi, şi uleiul de măsline, te vor ajuta!happy

| IoneLaLarisa a răspuns:

Heei!
Păi da, poate fi şi o scădere de calciu.dar poate să îţi cadă parul şi din cauză că te enervezi prea mult.şi mie mi-a căzut părul şi a trebuit să mă tund pentru că aşa a zis doctorul..chiar dacă nu vroiam să fac asta.dar acum nu mai imi cade nici un fir de păr..si îl am destul de lung :d. deci in concluzie eu zic că ar trebui să consulţi un medic happy.
Sper că te-am ajutat.
Pa, pa :**

| Alexaaandraaa a răspuns:

Datorită stresului, insomniilor s-au lipsei de calciu. Încearcă să te liniștești îți recomand să speli părul cu ceai și să îți pui o mască/balsam pe păr i-ar cu durerea de cap se poate datora repet oboseli, stresului s-au lipsei de calciu. Încercă să faci niște analize să vezi dacă ești în regulă. Numai bine!

| Mooonsure explică (pentru IoneLaLarisa):

Si cum te-ai tuns?

| IoneLaLarisa a răspuns (pentru Mooonsure):

Pai m-am tuns pana la umeri :d.

| Mooonsure explică (pentru IoneLaLarisa):

A,credeam ca te-a pus sa te tunzi periuta!

| IoneLaLarisa a răspuns (pentru Mooonsure):

Lol,NU rolling on the floor deci sfatul meu : tunde-te daca iti cade parul ca el o sa iti creasca din nou.dar daca tot asa iti cade..vei ramane fara par in cap :/.