Da, exact ca şi în cazul meu . eu am pastile Revalid sunt calciu, şi pe păr să t edai cu ulei de măsline, pentru a fi şi mai bun adaugă cam 3 gălbenuşe de ou la el şi amesteci, pasta o aplici pe părul uscat, stai cam 3 ore apoi te speli!
Heei!
Păi da, poate fi şi o scădere de calciu.dar poate să îţi cadă parul şi din cauză că te enervezi prea mult.şi mie mi-a căzut părul şi a trebuit să mă tund pentru că aşa a zis doctorul..chiar dacă nu vroiam să fac asta.dar acum nu mai imi cade nici un fir de păr..si îl am destul de lung :d. deci in concluzie eu zic că ar trebui să consulţi un medic .
Sper că te-am ajutat.
Pa, pa :**
Datorită stresului, insomniilor s-au lipsei de calciu. Încearcă să te liniștești îți recomand să speli părul cu ceai și să îți pui o mască/balsam pe păr i-ar cu durerea de cap se poate datora repet oboseli, stresului s-au lipsei de calciu. Încercă să faci niște analize să vezi dacă ești în regulă. Numai bine!
Lol,NU deci sfatul meu : tunde-te daca iti cade parul ca el o sa iti creasca din nou.dar daca tot asa iti cade..vei ramane fara par in cap :/.