Deci draga Marie bunica mea a avut aceeasi boala cancer la glanda tiroidiana.A fost operata la Cluj(si in cel mai rau caz daca mama ta se opereaza sa mearga la Cluj sunt doctorii foarte buni). Operatia nu este una foarte complicata dar dupa operatie va trebui sa ia pastile toata viata.Si precizez ca bunica mea a fost operata acu 5 ani si inca e in putere (are 60 ). Sanatate si numai bine.Craciun fericit!
Eu zic sa astepti pana miercuri si sa te uiti pe foaie si vezi ce scrie. daca e adevarat, roaga-te de ea sa se opereze cat mai curand posibil, fiinda e grav. Ai grija de tine si de ea. Iubeste-o si nu te mai supara pe ea. cere-ti scuze pentru greselile facute.
Raspunsul tau e bun deoarece si matusa mea are asa ceva dar mai mult ne sperii cu cererea scuzei si cu iubirea... zici ca e pe patukl de moarte
Aici nu e cazul, insa de multe ori.sau mai bine zic cateodata este prea tarziu sa-ti ceri scuze. nu este frumos ca a tipat la mama ei. asa e cert!
Cancerul tiroidian raspunde foarte bine la tratament, daca pacientul se opereaza la timp. Practic mama ta se va vindeca daca se opereaza si face apoi tratament.
Carmen133 întreabă: