| AlexVelea12 a întrebat:

Hello TPU va rog din inima sa ma ajutati. Tata are probleme cu spatele si l-a pun pe un prieten de al lui sa ii trosneasca oaasele sa vada daca ii trece. a facut o prostie. iar acum il doare foarte tare in piept respira greu si nu se poate misca.Ce sa fac sa ii treaca? Daca exista alte metode in afara de un control medical

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
cel mai indicat ar fi controlul medical ori la urgenta.
asta e cel mai bun sfat.
O zi frumoasa sa aihappy

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da sunteti limitati rau de tot. a patit-o odata si nu s-a invatat minte?

| Public22 a răspuns:

Si pe tata il doare spatele, cel mai bine e sa se odihneasca, sa stea in pat si sa se dea cu alifie. Nu stiu cum se numesc alifiile astea.

| AlexVelea12 explică (pentru suntserios):

Sa stii ca n-am chef de cearta eu am pus o intrebare pentru a ii rezolva problema daca nu iti convine la ce raspunzi?

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru AlexVelea12):

Si ai fi vrut un raspuns de genul... sa se dea cu alifie de galenele cand zici ca omul nu mai poate nici respira?

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Numai controlul medical își spune cuvântul!
Pa, pa.

| pbsolver a răspuns:

La urgenta