anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Help.
Am si eu o problema, de vreo 4 zile ma trezesc cu urechile infundate si cu o durere deasupra ochilor si nasului, cateodata cu o jena in gat ce trece pe parcursul zilei si nu ma doare cand inghit, mai am si o tuse, nu am avut febra dar nu imi trece cu paracetamol.
Am fost si la spial pentru examinarea sputei asa cum a zis medicul de familie dar dureaza ceva si eu nu mai pot de dureri, oare este vreo sinuzita? sa merg si la orl totusi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| weedzy a răspuns:

Incearca sa te duci si la orl, nu ai nimic de pierdut. Sinusurile comunica intre ele. Eu am avut otita, iar de atunci am o solutie cu care imi curat mereu nasul. Daca mi se infunda spre exemplu nara dreapta, ma doare foarte tare urechea dreapta. De aici legatura si durerile in masa. Ar putea fi sinusurile imflamate, fiindca in cazul sinuzitei, apar si dureri in gat.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Drumul catre medicul de familie te va lamuri mult mai bine decat noi, poate fi de la un curent puternic/ori ai facut baie in bazin/mare etc.
Nu ezita si intreaba medicul, ori daca ai o farmacie aproape, poti cere parerea farmacistului.
O zi frumoasa sa aihappy

| Annnonimm a răspuns (pentru weedzy):

Asta cred si eu, nu cred ca e o raceala dat fiind ca 4 zile la rand am luat paracetamol si nu e nici o schimbare.

| Annnonimm a răspuns (pentru caramela):

Mersi mult de raspuns am fost la doctor dar nu era acolo, o sa incerc mai tarziu.

caramela
| caramela a răspuns (pentru Annnonimm):

Cu placerehappy