| Spiderhax a întrebat:

Help! Cum fac sa slabesc un kg pana poimâine? Tin sa mentionez ca am slabit deja 7 kg si nu inteleg de ce nu am mai slabit de o saptamana nimic. Mananc putin si beau 2L de apa pe zi. As putea retine apa pentru ca am avut dimineata trecuta cu jumatate de kilogram mai putin decat azi si nu am mancat aproape nimic, doar am baut multa apa.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Alearga cel putin 5km si dai garantat kilogramnul ala jos.
De acum inainte, va trebuii sa te apuci serios de sport, daca mai vrei sa slabesti, ca ai atins faza de platou si nu mai slabesti ca inainte.

5 răspunsuri:
| alina2k18 a răspuns:

Nu mai bei si nu mananci nimic si alergi 1 ora sau cati potiwinking si somn bunwinking

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

O sa pui inapoi dublu in stilul asta laughing.
Asta e infometare. Nu asa se slabeste.

| Spiderhax explică (pentru supadeceapa):

A fost un caz special. De obicei nu fac asa :-)

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Da, fa ca alina daca vrei sa-ti distrugi organismul laughing.

| thejuliangaming a răspuns:

Corpul a ajuns la o limita de acolo nu prea mai poate sa slabeasca.Acum in functie si ce mananci.Dar stai linistit ca un 1kg nu se simte pe corp.