Poate fi TBC sau cancer pulmonar.Problema e ca daca are tuberculoza, va poate imbolnavi si pe voi. Aceaasta boala, netratata, are o mortalitate de 100%. Convingeti-l sa mearga la medicul de familie in prima instanta.
Si cancerul la plamani se manifesta prin astfel de simptome. Sau multe alte boli. Si nici una nu este din categoria "placuta".
Cum?! scuipa sange si nu are nimic? Minte-l si tu ca daca nu merge la medic o sa moara, o sa aiba efecte pe viitor, etc. Chiar o sa aiba efecte pe viito. Rapid la medic, si cand vorbesc rapid eu zic sa nu treaca o zi, chiar astazi sa mergeti. Nu mi se pare ceva normal. Atunci cand vomita e foarte posibila o infectie a plamanilor, nu se exclude o pneumonie si nici TBC. Sfatul meu: Urgent la doctor. Sanatate. Nu e de gluma!
MoonLight, daca i-ar spune ca o sa moara, i-ar spune adevarul. daca ar vrea sa-l minta, ar trebui sa-i spuna ca o sa fie bine.
Pai eu zic sa te duci direct la parintii lui. Fara sa stie el ...deoarece chestiile astea nu inseamna nimic. Si in primul rand nu e normal sa se intample asa ceva ...trebuie neaparat sa se duca la doctor! Eu zic sa vorbesti cu parintii lui imediat!
Pai, ar fi cel mai bine sa se duca la doctor, ca doar nu e bine! Cel mai probabil ar fi de la fumat (daca fumeaza!). Spune-i sa se duca repede! Ca oricum nu-i de bine!