anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

HELP MEEE! INSANITY workout program, a auzit cineva de el? eu vreau sa ma apuc de el dar nu am vointa, cred ca imi trebuie "un tovaras de lupta"sa ma impinga de la spate si eu pe el, poate cineva are nevoie de asemenea, prietenele nu sunt incantate de astea, majoritatea sunt slabute si nu au nevoie si sora frate nu am acasa.deci nu are cine sa ma ajute, daca se ofera vreo doritoare.mda o fata asa "disperata"ca mine, sa lase com si vorbim.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Dar cu ce este, despre ce este vorba?

| elena1919 a răspuns (pentru superdorex):

Niste exercitii...un fel de cardio.cauta pe youtube.http://www.youtube.com/watch?v=ZLK28BHJDd8

| NastyCatii a răspuns:

Ai reusit sa gasesti partener sau sa incepi? Eu acum termin saptamana a 2a big grin

| Lavina145 a răspuns (pentru NastyCatii):

De unde ai descarcat INSANITY workout ¿

| Trimbitas_Ralu_1993 a răspuns:

Imi poti spune in ce oras ai gasit programul? Eu sunt din Brasov si nu vreau sa ma apuc si eu de acest program dar nu gasesc nicaieri pe inernet ca ar exista. Multumesc!

| soricik14 a răspuns (pentru NastyCatii):

Hei,eu maine ma apuc. Imi poti spune cum a functionat la tine? Am termen limita o luna si vreau sa stiu la ce sa ma astept. happy

| NastyCatii a răspuns (pentru soricik14):

Intro luna o sa se cunoasca 100%. Eu am facut 2 luni cat ii programu si de slabit am slabit foarte mult, bine eu nu eram prea grasa oricum dar s-a vazut si totoadata a inceput sa mi se vada muchii de pe abdomen si gambele mi s-au dezvoltat destul de bine. Mult spor iti doresc! big grin