anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Help! Mi-a aparut un cos in interiorul labiei stangi..cu ce il pot trata? (am dat cu putin betadine cu vata acolo)..astept raspunsuri serioase.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Serios.Dar trebuie sa mergi la medic! o k?

| mimiwewem a răspuns:

Bună. Ai floarea " Cactus"? sau " Limba soacră"? taie în 2 cactusul, sau limba soacră și pune peste coș. ( dar vezi, dă spinii jos)și bandajează-l. O să-ți facă bine. Sănătate.
( Amândouă au un lichid înăuntru, și elimină toată "otrava" și acel coș)

| onasis1961 a răspuns:

Daca ai aloee acasa rupe o frunza si cu lichidul rezultat te ungi, daca nu trece in 2-3 zile mergi la medic.

| dream95 a răspuns (pentru mimiwewem):

Pai..deocamdata iau amoxicilina si ma dau cu betadine si apoi cu tetracicilina..eu am mai avut asa o data dar era destul de mare si am avut ceva probleme cu el, fusesem la ginecolog se umflase acolo, avea infectia aia..si mi-a dat tot asa un antibiotic si betadine..nu avea ce sa-mi faca..si s-a spart si mi-a trecut.

| mimiwewem a răspuns (pentru dream95):

Că ți-a trecut, asta e bine.