Pai, ar fi trebuit sa faci ceva mai demul, adica sa previi fenomenul.
Acuma ai rabdare, sa se desprinda ea natural, daca o grabesti atunci poti sa ranesti pielea noua ce se formeaza sub ea. Pune lapte acru si miere, astea hranesc pielea, scad senzatiile de arsura sau de mancarime.
Ia poarta o palarie cu boruri largi, da-te cu crema de plaje cu factor ridicat de protectie pe zonele expuse, in special daca iesi ziua afara.
Exista creme/spray-uri speciale de dupa plaja la farmacii si/sau magazine de specialitate. Sau ai putea sa te dai cu iaurt sau crema de fata hidratanta. Succes!
Ori te bronzezi din nou, ori iti iei o crema abraziva si te freci cu ea pana se duce toata pielea arsa!
Pai ar trebui sa te dai cu o crema de fata sau sa cumperi emulsie dupa plaja e buna cum scrie pe ambalaj efect calmant si racoritor eu cu ea ma dau si e foarte buna dar la inceput o sa te usture putin
N-ai ce sa faci... este doar piele moarta... ai stat prea mult la soare si ti s-a ars.
Si eu am patit la fel, eram rosie ca... rosia O zi doua m-am dat cu spray pentru arsuri solare ca nu suportam sa ma ating pe fata. Apoi cand incepusem sa ma decojesc si fata mea arata ferfelita m-am dat cu ulei de argan.Imi lucea fata dar eram happy ca nu se mai vedeau franjurii...
Fugi la farmacie si intreaba de o crema sau consulta un doctor pentru ca porblema nu e chiar amuzanta, poti sa ramai cu pete, poti sa faci cancer de piele, se pot intampla multe.