Cred ca nu are rost sa iti vorbesc despre Dumnezeu, planul Lui si alte lucruri din astea, nu? Banuiesc ca nu.
Ma tem sa pomenesc despre stiinta, ca nu cumva sa inghete iadul.
Si totusi :
http://www.hotnews.ro/......cterie.htm
Haha, asta este doar un pas micut spre "crearea"vietii. Dupa cum vezi, daca citesti cu atentie, ei nu au "creat" viata, ci au schimbat forma ei de manifestare, prin implantarea unei gene produsa sintetic intr-o celula deja existenta. Este ca si cum te-am lua pe tine si ti-am face un herpes, atata tot.
Depinde! daca esti minora... iti poti informa parintii si mergi impreuna cu ei la un cabinet sa faci intrerupere! asa e cel mai simplu!
Si daca ar fi pastile se iau doar sub supraveghere medicala... intreaba la o farmacie!
Stiam de pastila de a doua zi! dar de pastile dupa 3 saptamani... nu!
Poti incerca un avort...sau mai bine puteai incerca sa nu ajungi in situatia asta protejandu-te. exista si asa ceva, nu stiu daca in partea ta de lume s-a auzit despre asta. exista prezervativ si supriza anticonceptionale! dar probabil e mai simplu sa avortezi decat sa te protejezi
Nu sunt minora, am auzit ceva de niste pastile. Daca a folosit cineva sa-mi zica si mie. Multumesc mult!
Pastilele care produc avortul, contin un hormon ce actioneaza prin blocarea actiunii progesteronului, hormon natural a carui actiune principala este sustinerea nutritiva a embrionului. Blocarea actiunii progesteronului implica intreruperea dezvoltarii sarcinii si eliminarea acesteia din cavitatea uterina. Utilizate in combinatie cu o prostaglandina si administrat in primele saptamani de sarcina, induce avortul, reprezentand astfel o metoda mai simpla.Pastila se numeste Mifegyn are ca efecte secundare :
- sangerare - cefalee - ameteli
- greata, varsaturi - diaree
- crampe puternice
Nu se gaseste la liber in farmacii, trebuie sa mergi la un ginecolog care sa ti-o comande si sa-ti explice tratamentul. Daca esti minora, ia-ti gandul!