| elena2211 a întrebat:

Help...sunt insarcinata in 3 sapt cum pot sa renunt la sarcina?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
14 răspunsuri:
| Sfanthul a răspuns:

Depinde! daca esti minora... iti poti informa parintii si mergi impreuna cu ei la un cabinet sa faci intrerupere! asa e cel mai simplu!

| elena2211 explică (pentru Sfanthul):

Nu sunt minora, am auzit ceva de niste pastile. Daca a folosit cineva sa-mi rasp.Multumesc mult

| yanira a răspuns:

Poti incerca un avort...sau mai bine puteai incerca sa nu ajungi in situatia asta protejandu-te. exista si asa ceva, nu stiu daca in partea ta de lume s-a auzit despre asta. exista prezervativ si supriza anticonceptionale! dar probabil e mai simplu sa avortezi decat sa te protejezi

| elena2211 explică:

Nu sunt minora, am auzit ceva de niste pastile. Daca a folosit cineva sa-mi zica si mie. Multumesc mult!

| Sfanthul a răspuns:

Si daca ar fi pastile se iau doar sub supraveghere medicala... intreaba la o farmacie!
Stiam de pastila de a doua zi! dar de pastile dupa 3 saptamani... nu!

Abh
| Abh a răspuns (pentru elena2211):

Pastilele care produc avortul, contin un hormon ce actioneaza prin blocarea actiunii progesteronului, hormon natural a carui actiune principala este sustinerea nutritiva a embrionului. Blocarea actiunii progesteronului implica intreruperea dezvoltarii sarcinii si eliminarea acesteia din cavitatea uterina. Utilizate in combinatie cu o prostaglandina si administrat in primele saptamani de sarcina, induce avortul, reprezentand astfel o metoda mai simpla.Pastila se numeste Mifegyn are ca efecte secundare :
- sangerare - cefalee - ameteli
- greata, varsaturi - diaree
- crampe puternice
Nu se gaseste la liber in farmacii, trebuie sa mergi la un ginecolog care sa ti-o comande si sa-ti explice tratamentul. Daca esti minora, ia-ti gandul!

| Zenithf a răspuns:

Cred ca nu are rost sa iti vorbesc despre Dumnezeu, planul Lui si alte lucruri din astea, nu? Banuiesc ca nu.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Zenithf):

de ce nu, povestile sunt amuzante uneori laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Exista pastile, da. un mifegyne si o prostaglandina. ti le da doctorul. marie stopes Bucuresti.

| Zenithf a răspuns (pentru Cosmin86):

Ma tem sa pomenesc despre Iad, ca sa nu cumva sa te prapadesti de ras. straight face

Ma tem sa pomenesc despre stiinta, ca nu cumva sa inghete iadul.

Si totusi :
http://www.hotnews.ro/......cterie.htm

Haha, asta este doar un pas micut spre "crearea"vietii. Dupa cum vezi, daca citesti cu atentie, ei nu au "creat" viata, ci au schimbat forma ei de manifestare, prin implantarea unei gene produsa sintetic intr-o celula deja existenta. Este ca si cum te-am lua pe tine si ti-am face un herpes, atata tot.

Si, permite-mi sa continui, mai au cale luuunga pana sa faca "viata" din "piatra". Ca sa vezi diferenta dintre amaratii tai de cercetatori si Dumnezeu, despre care Iisus zicea ca poate sa ridica din pietre pe urmasii lui Israel. O mica diferenta. happy

Da, dar celula respectiva era moarta. Parca doar zeii puteau sa dea viata happy
Nu a ridicat pe nimeni din pietre. Ai vreo dovada stiintifica? ( in afara de porcaria de aia de biblie, dupa care mai multe rase de oameni s-au nascut doar din 2 oameni )