Poate observa o anemie inexplicabila (in cancerele avansate) sau poate observa modificarea numarului de leucocite in leucemie. Majoritatea bolnavilor de cancer au, cel putin in primele stadii, hemoleucograma normala
Esti ironic stiu. Dar sa stii ca peste 99% din populatie pune accent pe altceva decat sanatate. In sensul ca: ai 5 -6 milioane in buzunar. Si ai de ales intre :
-un set de analize complet
-un i-phone 3 sau 4.
-niste distractiii cu alcool.
Practic facand analize pierzi banii neobtinand nimic material.
Si ca o parere asa, acum sunt in Romania. Sa stii ca nu la strazi, educatie, economie, agricultura, -nu la astea stam noi prost cu la SANATATE -e pusa pe ultimul loc -se vede din atitudinea generala.
Nu serios eu fac 15 analize gratis, asta daca ai asigurare medicala, o data am facut si raze gratis
Misto. Eu am platit. De ex am facut analize alegologice si am dat o gramada de bani
Pot eu sa nu am inredere in tine Brigaela? Tu merti funda numai pentru prezenta
Depinde de analiza, e adevarat ca multe sunt pe banii, faza e ca trebuie sa te programezi apoi astepti sa te cheme a recoltat, trebuie sa ai nervi ca sa te descrurci in Romania, si noroc sa ai doctor bun eu din pacate am o tampita
Sincer eu am fost pe la foarte multi doctori pana sa aflu ca nu am hipertensiune arteriala, nici macar suspiciune. Erau alarme false cauzate de banale emotii.
Te-as ruga daca se poate sa imi raspunzi si la aceasta intrebare :
http://www.tpu.ro/......legate-de/
Da. Deci nu mi-e frica de paianjeni, serpi, broaste sau sobolani.
Mi-e teama in special daca ma latra un caine. Cand urc pe scena.
Sau cand imi lua inainte un doctor tensiunea. Practic tensiunea mea crestea pret de cateva secunde, suficient ca sa ii induca in eraore pe doctori.
Practic, mi-a luat 9 ani, pana sa dau de un doctor care si-a dat seama, pe restul -nu am cum sa-i numesc doctori.
De plans nu am. Desi am avut si de plans -mai ales cand am fost indecis in anumite puncte din viata.
Si am avut chiar si depresie in ianuarie si februarie 2010 -cand am ratacit prin Suedia in cautare de nu stiu ce.
Recunosc insa ca am nevoie si de un psiholog pentru a trata problemele astea legate de emotie.
Cand eram mai mic (prin generala sau liceu) aveam emotie si la umbra mea. Cu timpul m-am reglat insa. M-am autoreglat.
De ce ma intrebi?
Plansul ajuta la descarcarile emotionale profunde ca de exemplu persoanele care nu pot plange cand dau de o suferinta sufera fizic
Sincer am plans de cateva ori cand mi-am facut iubita si mai apoi sotia sa planga.Cand o vedeam pe ea plangand ma apucam si eu de plans.
Si apoi am mai plans cand nu eram sigur daca sa raman in occident sau sa vin in Romania. am fost in mare impas atunci.
E o conceptie proasta a societati referitor la noi barbati care ne invata de mici sa nu plangem asta ne face rau nu bine, plange ori de cate ori isi vine, asta e ceva natural benefic pentru tine
Daca plangi pentru cineva sau ceva anume -trebuie sa si merite.
Am pierdut 300 lire intr-un bancomat, 5 minute a fost mahnirea.
dobrin1019 întreabă: