| AndaBăă a întrebat:

Heu TPU! În cât timp pot scăpa de pistrui dacă folosesc zeamă de lamâie?
Și de câte ori să mă dau pe zi?!
Funda! :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Grimmjow69 a răspuns:

Incearca tratament cu miere, e mai eficient.
Amesteca miere de albine cu apa, incalzeste lichidul usur si aplica-l pe fata in zonele cu pistrui. Poti combina mierea si cu cermeni de grau sau cu iaurt, iar fiecare dintre variante ar trebui sa ramana aplicata timp de minim 10 minute inainte de plature.
De zeama de lamaie nu am auzit.straight face

6 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Poti sa te dai de cate ori vrei tu pentru ca oricum nu scapi de ei, am incercat si eu metoda asta...

| AndaBăă explică (pentru Grimmjow69):

Și dacă incerc tratamentu' cu miere de albine+apă, cam in cât timp imi vor mai dispărea? happy
Ai incercat? big grin
Ah, și de câte ori să mă dau pe zi?
Mersi! :*

| Grimmjow69 a răspuns (pentru AndaBăă):

In cam 6-7 saptamani se vad rezultate
Nu, eu nu am incercat ca nu am big grin foloseste un prieten aceasta metotda si se vad rezultatele destul de bine.
De 2 ori pe zi.
happy

| AndaBăă explică (pentru Grimmjow69):

Ok, mulțumesc! :*

| Grimmjow69 a răspuns (pentru AndaBăă):

Cu placere! happy

| AnDutZzA020 a răspuns:

Hei. Cumpara-ti crema pentru pete si pistrui de la farmec. Se gaseste in farmacii si costa in jur de 9 lei, si din cate am auzit este foarte buna! Azi am inceput si eu s-o folosesc. Succes :*