| curioasa210 a întrebat:

Hey! Am 13 ani si 50 KG. Este normal? Inaltime:1.55.
Eu dansez foarte mult. Credeti o sa ma ajute sa mai slabesc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Greutatea normala pentru fetele de 13 ani este de 50, 5 kg deci tu esti foarte aproape de ea, iar inaltimea este de 1, 58, nu stiu de ce vrei sa slabesti cand ai o greutate aproape normala.

| mihaita78 a răspuns:

Vârsta, greutatea, înățimea sunt nişte cifre irelevante
Dacă tu eşti ok în pielea ta şi eşti sănătoasă totul e bine
Dar totuşi dacă tot vrei un răspuns trebuie ca greutatea ta fie egală cu înălțimea -10
Ex: dacă ai 1, 55 greutatea ideală 》45 kg
Deci eşti ok happy

| Jouliete a răspuns:

O e foarte bine, ai o greutate potrivita varstei si inaltimii, si da dansul chiar te ajuta sa slabesti, dar si fitnessul, sau alte sporturi. Si fructele precum lamaia, portocala. Tine-o tot asa.

| curioasa210 explică (pentru Jouliete):

Multumesc mult!

| Violleta2022 a răspuns:

Acum 10 zile scriai ca ai 12 ani!
La tine trece un 1 an in 10 zile?

Cat priveste greutatea, probabil nu dansezi destul de mult, pentru ca ar trebui sa ai 42-maxim 45kg la 1.55m si 12-13 ani.

| curioasa210 explică (pentru Violleta2022):

Tastatura este de vina. Voiam aici sa scriu 12 nu 13. Ma grabeam. merci de sfat happy