anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! am 14 ani jumate:d 1, 55 inaltimea 56 de kgsad ( sani nu am delocstraight face) credeti ca sunt grasa? ce parere aveti:d?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| saymoon a răspuns:

Nu am de gand sa mint ca ai o greutate corespunzatoare doar pentru a mi da fundita. Teoretic ar trebui sa ai cam 45 kg, dar ar fi mai bine cam 50 kg.
Am avut si eu 56 kg, dar mi am dat seama ca nu e tocmai ok, apropo eu am 1 60 cm.
Acum am 50, si ma simt mult mai bine.Nu am facut schimbari drastice, am slabit treptat: nu mancam dupa ora 6, beam multa apa, mancam dimineata bine iar pe parcursul zilei o raream cu mancatul mai ' satios'.
Si am facut si cam 30 minute de sport pe zi.Nu a fost foarte greu. Dar merge si mersul pe jos, daca nu ti place sa faci exercitii.
Intr o luna si ceva am scazut cu multi cm de peste tot.

Multa bafta si sarbatori fericite.

13 răspunsuri:
| mmary a răspuns:

Putinbig grin...

| Abcfunny a răspuns:

Da esti grasuta.

| Chrristina a răspuns:

Pai la inaltimea ta ar trebui sa ai cam in jur de 45 kg. nu spun ca esti grasa dar totusi ar trebui sa tii o cura de slabit sau sa faci exercitii pentru a arata cat de cat mai bine la varta ta
Sarbatori fericite!

| † RคŁûċค ◕ a răspuns:

Ar trebuie s ai 45kg...

esti km mica de inaltime.incearca sa practivi volei sau baschet pentru a te mai inalta.si vei vedea ca o sa slabesti :*

| MrsBrunetzyka a răspuns:

Daca ai fi grasuta ai avea sani, fiindca automat ai grasime pe peste tot! Nu cred ca esti grasa!

| magda2454 a răspuns:

Ar trebui sa dai jos 6 kg si daca te ajuta sa mananci des si putin adica sa nu te saturi.

| ramo96 a răspuns:

Ar trebui sa ai cam 45-50 kg, nu cred ca esti chiar grasa. Sunt doar cateva kg in plus.

| fallsHD a răspuns:

Nu e tocmai ok daca greutatea e proportionala cu inaltimea, sanii nu au treaba cu greutatea. Dar nu te-as incuraja sa mai te ingrasi la inaltimea ta. Spre exemplu eu am 1. 87 inaltime si 67 kg, cam asa, daca sunt diferenta 20 de unitati e ok.

| geo16 a răspuns:

Unii daca tin diete de la varsta asta nu mai cresc. Altii da. Deci eu propun sa nu tii diete aiurea, e spre binele tau.
Eu zic sa mai reduci putin din alimentatie. De exemplu nu mai mananci multa paine, nu mai mananci dupa ora 18:00 decat fructe. Daca ai vointa asta slabesti. E bine daca dai jos alea 6 kg sa ajungi la 50. Trebuie sa ai vointa, altfel...
Multa bafta!

| BlackVeil a răspuns:

Daca mai dai vreo 4-5 kg jos, esti perfecta! Iar sanii o sa creasca si ei... la timpul lor. happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iesi la plimbare cu bicicleta cat mai mult, fa sport mananca mai putin si o sa arati mai bine iti zic nu ai nevoie de 45 ci poti avea si 50 fix

| OMarmotaO a răspuns:

@RalukDanootsa nu e neaparat daca esti grasa ai sani, sau daca esti slaba nu ai.totul depinde de organismul fiecarui om unele fete se dezvolta mai repede altele mai incet.stai linistita noname o sa creasca ei

| Tot.Eu a răspuns:

Esti cam plinuta. Normal, trebuie sa dai macar cu 6, 7 kg mai putin decat inaltimea. thinking Dar la 14 ani jumate, esti cam micuta de statura. thinking

Întrebări similare