| HakkunaMatatta a întrebat:

Hey! Am si eu o intrebare. Tot timpul am cearcane si ma ustura ochii. Nu am probleme cu somnul si nici nu sunt expusa la lumini puternice care sa imi afecteze vederea. De ce oare? Daca stiti vreun remediu naturist in potriva cearcanelor, sa mi—l ziceti... Va rog! DAU FUNDITA :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mikutza98 a răspuns:

Daca ai cearcane la ochi inseamna ca au racit ochii......mai bine du-te la un oftalmolog pentru un control FUNDA? glumeam, stiu ca nu o sa primesc...dar te rog un vot pe adresa http://minimal.md/vote_69.

5 răspunsuri:
| Empathizer a răspuns:

E posibil sa ai nevoie de ochelari. Mergi la oftalmolog.

| LilGh0st a răspuns:

Chiar tot timpul, sau doar seara cand esti la calc?

| HakkunaMatatta explică (pentru LilGh0st):

Aproape tot timpul mai ales cand citesc si dimineaţa. M—am dus la oftalmolog si mi s-a zis ca nu am nimic. Cu usturimea de ochi m—am obişnuit, dar cearcanele sunt deja insuportabile! Mai ales ca arata foarte rau...

| Delicacy a răspuns:

Fierbe două ceşti de apă, adaugă 4 linguriţe de flori de muşeţel şi 2 linguriţe de lavandă. După ce se răceşte, înmoaie în ceai tampoane de vată şi pune-le pe pungile de sub ochi, lăsându-le să acţioneze timp de 10-15 minute. Procedează aşa în fiecare zi şi ai să vezi că va da rezultate.

| HakkunaMatatta explică (pentru Delicacy):

Mersi :* :*