| RoseOfTheFire a întrebat:

Hey am si eu o problema acum cateva minute am simtit ca am ceva intre dinti am bagat scobitoarea am scos ce era dar acum ma dor dintii cei in partea de jos ma dor cu tot cu gingie de nu mai pot cu ce pot da acolo sa nu ma mai doara?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| peticel20 a răspuns:

Incearca sa faci gargare cu apa cu sare.Incalzesti sau iei niste apa calda de la robinet si o amesteci cu 2 linguri de sare grunjoasa. Poti sa si tii putin in locul respectiv.O sa te usture in prealabil ca din ce spui cred ca ai iritat zona cu scobitoarea, dar...o sa te simti mult mai bine si o sa-ti amorteasca usor usor.Plus ca sarea e un foarte bun cicatrizant daca ti-ai facut vreo rana.Ai grija sa nu inghiti.Numai bine!

| RoseOfTheFire explică (pentru peticel20):

Mersi mult o a incerc sa fac cum ai spus sper sa imi treaca. Multumesc inca o data.

| peticel20 a răspuns (pentru RoseOfTheFire):

N-ai pentru ce, iti doresc numai bine.O seara buna!

| RoseOfTheFire explică (pentru peticel20):

Multumesc. La fel! happy