Unele filme au in impact negativ ca twilight chiar si avatar... oamenii se simt tristi pentru ca lumea lor e minunata.un sfat:trebuie sa vorbesti deschis cu civeva...doar timpul si un prieten drag te poate scapa de acest ''nor de ploaie''.si nu te mai uita la twilight pentru o vreme(uita-te la desene ca mine )
AkA,nu e cinstit sa postezi de pe doua conturi.te-ai dat de gol postand 'ad literam' aceeasi intrebare si pe userul 'eu'.
WOW acum inteleg dc americanilor lea placut atat de mult Twilight incat au ajuns sal detesne la un momenta dat, si eu am vazut toate 3 filmele si mi-au placut mult dar acum cand vad cata lume face crize pentru trilogie imi vine sa-i dau foc
Sa te apuci sa faci ceva care sa-ti ocupe timpul si care sa te ajute sa iti faci prieteni si sa fii mereu intr-o atmosfera placuta:p. Eu zic dansul! Acolo chiar te distrezi si te simti si bine in pielea ta, te simti frumoasa. Apoi, citeste, invata o limba straina, cumparati un caine/pisica/papagal etc. Cheama o prietena si aranjati o sedinta foto cu cearceaful pe pereta, ca sa creada lumea ca este studio foto. Sunt multe modalitati de ati trai viata. Stii vorba aia: I want to live before I die!