| Rox3tte a întrebat:

Hey! Care este cea mai eficienta solutie de a da jos vreo 4-5kg, fara sa alerg? Am 1.5 inaltimea si vreo 51 de kg... Nu ma simt bine in pielea mea, m-am ingrasat pentru ca am avut un program haotic si am mancat aiurea... Va rog, ajutati-ma! sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| supremxxxoxo a răspuns:

Baga sauna, fa si ceva miscare daca se poate acolo la sauna, posibil sa fie sala cu sauna, nu mai bea multa apa si nu mai manca asa mult, stai pana la infometare si mananca putin. Crede-ma nu faci ulcer! daca te simti slabita mananca mai des dar mai putin

| simulare a răspuns:

Cati ani ai?

| Rox3tte explică (pentru simulare):

17

| WhOo a răspuns:

Du-te la un nutritionist acesta iti va face un program pentru mese si gustari, e mai important ce mananc atunci cand vrei sa slabesti nu doar sportul

| kiri11 a răspuns:

Infometare, insa nu este recomandata. Fara efort fizic greu poti slabi si acesta este chiar foarte sanatos. Eu am slabit cu suplimentul green coffe si cu, in jur de 30 min de sport zilnic 5/7.