Eu am cerut sfaturi, iar tu ma intrebi de unde sunt? conteaza de unde sunt?
Eu sunt sportiv, am 16 ani si sincer pentru a slabi trebuie sa ai o viata ca si a mea, adica sa nu mananci de 3 ori pe zi sa dormi la ce ora vrei, si sa faci sport, ca sa te mentii, eu alerg seara si fac exerciti. Asta iti recomand si tie, nu trebuie sa incepi din prima in forta potii sa incepi si cu usurelul(nu cu exerciti foarte grele. PUTIN CATE PUTIN). NU MANCA nimic SEARA SI ALEARGA SI INTR-O LUNA ESTI STRONG! sincer
Draga mea, ca sa slabesti, va trebui sa tii o dieta, si sa faci exercitii fizice, fara exercitii nu prea slabesti. Deci ar fi cam sa elimini dulciurile, covrigeii ( astia ingrasa mult ), fainoasele, adica painea, orezul etc. Cartofii sa-i elimini, si astia ingrasa destul de mult, bananele cu toate ca sunt fructe, si ele contin o cantitate mare de calorii. Bazeaza-te pe fructe si legume, ai vointa si fa o cura de detoxifiere, care va dura intre 7 si 14 zile, rezisti si tu cat poti Vei putea sa consumi numai legume si fructe, minim 2 l de apa pe zi, si sa faci exercitii. Daca nu vrei sa tii cura de detoxifiere, atunci treci la o dieta normala, cu fiertaturi in general, fara ulei, fast-food, dulciuri etc, incearca sa consumi cat mai putine calorii. Nu manca orez, paine, paste. Ele ingrasa mult, contin multa faina care ingrasa foarte mult. Biscuitii, renunta la ei, chiar daca sunt de post, si aia au multa faina.
Bea apa rece ca gheata, fiindca ea accelereaza metabolismul si te ajuta sa arzi mai tare grasimile. Nu manca seara, adica renunta la cina. Daca vrei sa mananci ceva, nu manca dupa ora 6. Daca ti se va face foame, bea un pahar cu apa cu o jumatate de lamaie, care iti va taia foame.
Bafta la slabit!
Eu sunt prost, sau tu că nu te prinzi? Vorbeam cu el. Acum înțelegi? Oricum nici nu știu de ce mă cobor la nivelul tău, că oricum n-ai întelege nimic din ce îți spun.AA și mai am o întrebare: S-a deschis cumva sezonul de vânătoare a rațelor? Mac mac mac...
Gresit!
Pentru a slabi trebuie sa manci des si putin
nu de 3 ori