Daca e rau de miscare, ti-e rau si in tren, avion, vapor, etc, nu numai in masina. Si atunci, trebuie sa consulti medicul.
Eu am rau de masina si din pacate, nimic nu-mi ajuta. Am incercat toate medicamentele prescrise, toate metodele recomandate si toate prostiile auzite. Degeaba. Asa ca, evit masinile si folosesc orice alt mijloc de transport. Masina doar pe distante foarte scurte. Cei carora le trece cu ceva, nu au nici un rau, ci e doar sugestia.
Mie nu imi e doar in masina, imi e in orice mijloc de transport. Cand eram mica imi era rau doar cand era foarte aglomerat si foarte cald, cand era drumul cu curbe sau daca mergeam foarte mult, dar cam de un an imi e mereu. Ma gandesc ca poate am lipsa de vitamine sau de minerale, nu stiu, dar ma simt rau la orice miscare brusca. Si in leagan daca ma dau simt ca ametesc cand ma opresc si am cam aceleasi simptome ca la mijloacele de transport. Cand ma ridic brusc din pat nu imi e rau, dar am ameteala timp de cateva secunde. De asta ma gandeam ca poate am lipsa de ceva in organism.
Carmen133 întreabă: