| prefersanuspun a întrebat:

Hey Fetelor / medicilor care sunteți pe aici. de aproximativ 4-5 zile am o durere puternica in partea dreapta a ovarelor și pe mijloc de multe ori când mă doare destul de rău îmi amorțește și piciorul drept ( menționez ca apendicele este scos ) și am avut și ușoare "firicele " de sânge in secretie. multă lume mi-a spus sa nu fiu gravida am făcut și un test înainte sa iau medicamente dar aparent este negativ și am continuat cu un calmant. o sa merg la dr zilele viitoare dar as vrea sa știu și de la voi dacă ați pățit sau un sfat pentru remediere pana ajung la DR

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| carevaescu a răspuns:

Vezi ce spune tanti vio mai sus.
Chestia cu piciorul amortit nu e un semn bun deloc. Nu mai amana vizita la doctor. Sănătate

| Dragobeta a răspuns:

Dupa mine, e caz de urgenta.
Azi, nu zilele urmatoare, la urgente!

| prefersanuspun explică (pentru Violleta2022):

Am 19 ani și am avut contact sexual doar ca mă gândesc sa nu fie o răceala fiindcă umblu destul de des fără șosete sau papuci pe gresie dar deja e destul de grav și cred ca voi merge la spital

Răspuns utilizator avertizat