| TaraIdk a întrebat:

Hey, guys
Am o mica intrebare
-E posibil ca din cauza nehidratării corespunzătoare a corpului sa simt nevoia de a consuma mai multa mancare? Gen beau foarte putina apa, aproape 1l pe zi cred si mai am si o usoara anemie, avand aproape deloc energie si forță.
Nu simt nevoia de a bea apa, ci mai degrabă de a mânca foarte mult, lucru care mi-a adus ceva kilograme...
So yeah, astept un raspuns laughing)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Kely2820 a răspuns:

Daca mananci mai multă mâncare ar fi logic să-ți fie mai mare setea si sa le echilibrezi la un momendat pe amândouă, incearca asa:pune-ți incepand de dimineață într-o sticla de 2 l apa si bea, după 24 h trebuie sa fie goala, a doua zi iti vei da seama ca mai trebuie sa bei, nu conteaza daca nu ti cont de un pahar de suc sau altceva, sticla aia trebuie sa ramana goala a doua zi, tot asa pana ti se obișnuiește organismul

| TaraIdk explică (pentru Kely2820):

Multumesc!

| Kely2820 a răspuns (pentru TaraIdk):

N-ai pentru ce!

4 răspunsuri:
| Crackman a răspuns:

Baga apa pana devine o obisnuinta, fapt ce reduce mancarea

| MălinaIoana98 a răspuns:

Da mi se întâmplă şi mie