anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey guys ce stiti despre raceala am mers vara trecuta la voronet si am racit groaznic am mers pe la sfarsitul lui august si nu ma doare capul sau simptome de genul asta pur si simplu nu imi trece nasul am bagat pastile, spreiuri si tot ce e posibil chiar si inhalatie si totusi inca nu imi trece sunt sigura ca daca ma voi duce la doctor imi vor "baga" tubul deci ce ar trebui sa fac? happy am mers la medicul de familie dar tot ce fac este sa imi dea in continuu pastile si la un moment dat (ca mergeam o data la 2 saptamani ) mi-a spus sa tin tratamentul de mai multe ori si de atunci nu am mai mers la medicul de familie big grin deci voi cemi recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| michelia a răspuns:

Adica ai nasul cam tot timpul infundat? Si il simti uscat? Cred ca folosesti picaturi nazale de multa vreme ca sa poti respira si acum ai ajuns la efectul invers.
Ti s-a uscat mucoasa si ai un soi de rinita alergica.
Nu vad alta varianta decit sa mergi sa faci aerosoli.
Stiu, nu e cea mai mare placere ( am facut si in copilarie si in facultate citeva zile), inspiri acolo " la tub" cum spui tu, dar trece sigur.
In citeva zile poti sa scapi de probleme. Deja e alarmant ca stai asa din vara.
Vezi unde se fac aerosoli in oras la tine ( la spitalul de copii eventual ) si obtine o trimitere de la medic pentru asa ceva.Atit iti trebuie, nu medicatie.
sanatate!

3 răspunsuri:
| MiKutzelu34546 a răspuns:

Am patit'o si eu bea multe pachetele de COLDREX ai sa vezi ca n'o sa mai ai problemebig grin

| danielarimnea a răspuns (pentru MiKutzelu34546):

Multumesc am incercat si coldrex fervex de toate dar promit ca voi mai tine inca odata tratamentul

| MiKutzelu34546 a răspuns (pentru danielarimnea):

Eu in acel timp cand am fost bolnav am baut si mult ceai de TEI cu MIEREbig grin