Bună!
NU e nici o problemă : s-a "curăţat" vaginul ( de sângele menstrual rămas pe peretele vaginal ) în urma actului sexual.
Toate cele bune.
Sa inteles gresit, deci mai intai am facut sex normal, iar apoi s-a rupt prezervativul nu am mai facut nimic pentru ca el inca nu si-a dat drumul, apoi a folosit putin degetul, acum e de inteles?
Sa inteles gresit, deci la inceput am facut sex obisnuit, iar apoi s-a rupt prezervativul, el inca nu si-a dat drumul asa ca nu am mai facut nimic dar intre timp el a folosit si degetul.
A doua zi după ce ți se terminase menstruația? Nu stiu ce poate fi, dar dacă tu aveai încă menstruație iar el și-a băgat degetele, atunci nici macar nu vreau sa ma gandesc, dapăi sa mai raspund.
Bună.
Ce înseamnă la tine protejat?
Prezervativul nu l-a mânuit corect de s-a rupt ori nu folosește unul de calitate.
Curge și sânge și substanță maronie?
Nu te-ai curățat suficient de bine.
Pa, pa.
Adica au facut sex si pentru a o excita inainte sau dupa a bagat si degetele ce intelegeti toti asa greu
Pai se poate si din cauza asta depinde... insa daca era si a2a zi dupa menstruatie se poate si din acesta cauza majoritatea fetelor cand au primul contact sexual sangele care curge nu este rosu rosu ( cum s-ar spune) este un fel de visiniu/ maro si curge cateva zile baftaa sper ca te-am ajutat :p