| ella2816 a întrebat:

Hey:*,ieri am facut sex cu prietenul meu protejat bineinteles, eram in a 2-a zi dupa menstruatie,cand am ajuns acasa am observat ca imi mai curgea inca putin sange si o substanta maronia,el a folosit si degetele, e posibil sa fie din cauza asta?straight face.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU e nici o problemă : s-a "curăţat" vaginul ( de sângele menstrual rămas pe peretele vaginal ) în urma actului sexual.

Toate cele bune.

12 răspunsuri:
| july00 a răspuns:

Sex cu degetele? raised eyebrows

| ella2816 explică (pentru july00):

Dupa ce am facut sex, a folosit degetele tongue

| ella2816 explică:

Sa inteles gresit, deci mai intai am facut sex normal, iar apoi s-a rupt prezervativul nu am mai facut nimic pentru ca el inca nu si-a dat drumul, apoi a folosit putin degetul, acum e de inteles?

| ella2816 explică:

Sa inteles gresit, deci la inceput am facut sex obisnuit, iar apoi s-a rupt prezervativul, el inca nu si-a dat drumul asa ca nu am mai facut nimic dar intre timp el a folosit si degetul.

| Violente a răspuns:

A doua zi după ce ți se terminase menstruația? Nu stiu ce poate fi, dar dacă tu aveai încă menstruație iar el și-a băgat degetele, atunci nici macar nu vreau sa ma gandesc, dapăi sa mai raspund.

| july00 a răspuns (pentru ella2816):

Aah.

| Adita1988 a răspuns:

A bagat degetul in prezervativ si a inceput sa te penetreze rolling on the floor

| Adita1988 a răspuns (pentru july00):

rolling on the floor

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ce înseamnă la tine protejat?
Prezervativul nu l-a mânuit corect de s-a rupt ori nu folosește unul de calitate.
Curge și sânge și substanță maronie?
Nu te-ai curățat suficient de bine.
Pa, pa.

| GeooFenomenala a răspuns:

Adica au facut sex si pentru a o excita inainte sau dupa a bagat si degetele raised eyebrows ce intelegeti toti asa greu laughing

| GeooFenomenala a răspuns:

Pai se poate si din cauza astawinking depinde... insa daca era si a2a zi dupa menstruatie se poate si din acesta cauzawinking majoritatea fetelor cand au primul contact sexual sangele care curge nu este rosu rosu ( cum s-ar spune) este un fel de visiniu/ maro si curge cateva zilewinking baftaa sper ca te-am ajutat :p

| july00 a răspuns (pentru Adita1988):

rolling on the floor))