Nu faci meningita deloc zici ca nu a trecut de tot inseamna ca te vei insanatosi pentru ca cat de cat nu mai e puternica durerea ca la inceput. La doctor se merge daca trec mai mult de 4 zile si durerea e tare.
Mergi la un doctor. Poti face meningita.Si vei avea probleme multi ani de acum inainte.In cazuri grave se mai si moare din asta.Sunt si mamele bune la ceva.Nu crezi?
Cele mai frecvente simptome ale meningitei includ: durere de cap şi redoare (înţepenirea cefei) asociate cu febră, confuzie sau nivel scăzut de conştienţă, vărsături şi intoleranţă la lumină (fotofobie) sau zgomot (fonofobie). De regulă, copiii prezintă numai simptome nespecifice, cum sunt iritabilitatea şi somnolenţa. Prezenţa unei erupţii cutanate poate indica o anumită cauză a meningitei; de exemplu, meningita cauzată de meningococ poate fi însoţită de o erupţie cutanată caracteristică.
Astea sunt simptomele meningitei ai grija daca faci asa ceva poti muri.Dar nu stiu.Mergi la doctor daca nu trece.
Funda?
Du-te la farmacie si ia pastile grip-gold ....sau ceva siropuri de raceala ..si o sa treaca si data viitoare ia caciula si fularu cai cam frig nu-i de gluma...
Am luat mig-400 si mi-a mai trecut mai am doar o usoara durere.
Mario1996 întreabă: