| RoseOfTheFire a întrebat:

Hey ieri am iesit afara in capul gol, deoarece nu am ascultat-o pe mama sa iau o caciula, si acum ma doare capul, am luat trei analgezice si tot ma doare nu mi-a trecut de tot cum imi trecea inainte, am si adormit cam o ora si mi-a mai trecut putin ce mai pot face ca sa imi treaca durerea de tot?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| RadioactiveUranium a răspuns:

Cele mai frecvente simptome ale meningitei includ: durere de cap şi redoare (înţepenirea cefei) asociate cu febră, confuzie sau nivel scăzut de conştienţă, vărsături şi intoleranţă la lumină (fotofobie) sau zgomot (fonofobie). De regulă, copiii prezintă numai simptome nespecifice, cum sunt iritabilitatea şi somnolenţa. Prezenţa unei erupţii cutanate poate indica o anumită cauză a meningitei; de exemplu, meningita cauzată de meningococ poate fi însoţită de o erupţie cutanată caracteristică.
Astea sunt simptomele meningitei ai grija daca faci asa ceva poti muri.Dar nu stiu.Mergi la doctor daca nu trece.
Funda?

| darrio2007 a răspuns:

Mergi la un doctor. Poti face meningita.Si vei avea probleme multi ani de acum inainte.In cazuri grave se mai si moare din asta.Sunt si mamele bune la ceva.Nu crezi?

| mgtow a răspuns:

Mai astepti asa putin cate putin dispare nu trece de pe o zi pe alta.

| mgtow a răspuns:

Nu faci meningita deloc zici ca nu a trecut de tot inseamna ca te vei insanatosi pentru ca cat de cat nu mai e puternica durerea ca la inceput. La doctor se merge daca trec mai mult de 4 zile si durerea e tare.

| Public22 a răspuns:

Ia mig 400, iti trece imediat.

| prima a răspuns:

Du-te la farmacie si ia pastile grip-gold ....sau ceva siropuri de raceala ..si o sa treaca si data viitoare ia caciula si fularu cai cam frig nu-i de gluma...

| RoseOfTheFire explică (pentru prima):

Am luat mig-400 si mi-a mai trecut mai am doar o usoara durere.