anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey, imi puteti explica si mie ceva? Mama si tata au pielea deschisa la culoare, dar eu si fratele meu avem pielea mai inchisa la culoare. Si sunt destul de sigura ca nu suntem adoptati. laughing Vreau sa am pielea deschisaaa la culoare. Sfaturi? Multumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Nu a zis nimeni de adoptați... ai omis 2 variante, una din ele taicătu nu este fertil și atunci au făcut în vitro, sau a doua varianta maicăta l-a înșelat pe taicătu laughing

Și acum revenind pe pământ, nu te ambala, fetele creole sunt mai atractive happy

4 răspunsuri:
| ♀ кɨđµ°♀ a răspuns:

Este cam greu de spus este nevoie de depingmentare, dar asta este un domeniu care ne depaseste. cere sfatul unui medic dermatolog.O seara frumoasa.

| Rakanishuu a răspuns:

Intreaba un doctor cel mai sigur. Pana atunci ferestete de bronz.

| PokemonCuSapaliga a răspuns:

Inseamna ca esti Tigan! De ce nu ai zis ca te pot vinde usor pe 3 lei.Pe fratetu ti.l fac cadou in lesa sa nu va simntiti singuri no hai vrei sa te pun la produs?

| Anonymus123 a răspuns (pentru PokemonCuSapaliga):

Fara suparare dar esti retardat. De fapt, supara-te. Putin imi pasa de jegurile ca tine. Te pup. :*