Nu am auzit pana acum de racit la burta, ce-i aia?
Poate ai toxinfectie alimentara, enterocolita, gaze, constipatie, samd.
In mod normal daca esti racit nu ar trebui sa te doara si burta. Si nici nu trebuie sa iei imediat pastile. Poti sa-ti faci un ceai de menta sau chimen. Observa cum reactioneaza organismul. Poate ai mancat ceva, care iti provoaca un disconfort abdominal. Daca durerea persista, consulta un doctor.
Nu fetita, raceala la burta spun oamenii de la tara, fara prea multa educatie, oameni simpli, limitati, care nu au auzit in viata lor de infectii ale colonului, de toxinfectie alimentara, de enterocolite, samd.
Mergi la medic si dupa consultatie si investigatie medicala, iti va spune medicul ce probleme ai tu la burta!
Cred ca îți voi da un mare bloc pentru ca la fiecare întrebare răspunzi foarte arogant de parca ești supărată pe viata, nu mai îmi vorbi tu mie cu "fetita" din moment ce eu ti-am dat un răspuns foarte ok. Eu cred ca nu prea mai ști ce e aia viata, stai pe TPU toată ziua și răspunzi la toți, mau ieși afara, mai plimba-te, mai socializează și nu mai fi asa aroganta cu toată lumea ca nu ești cea mai deșteaptă. Zi frumoasa sa ai!