anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey, mă întrebam dacă poate să-mi explice cineva care-i treaba cu sala, deci chestia e că eu nu am masă musculară, nu am habar cum se folosește niciun fel de aparat, dar de luna asta încep și eu un abonament. Ok, deci dacă vreau să fac masă musculară, fac fitness? Ce abonament să-i cer la aia de acolo... Vreau mușchi, că sunt destul de slab

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Rouyou a răspuns:

Ai posibilitatea sa alegi un abonament care sa includă și un nutritionist, si sa iti creeze el programul de sala si de mâncare, fără ca tu să iti bati capul de alte lucruri decât să faci exact cum iti spune el.

| Louys a răspuns:

Iti recomand sa te uiti la canalul de Youtube al lui Andu Preda.E un baiat care a terminat facultatea de medicina, si are doctorat in nutritie, in Anglia.
El, pe langa faptul ca explica stiinta din spatele unei alimentatii pentru fitness(pentru ca doar cu sala nu poti face muschi, ai nevoie si de alimentatie), are si diferite programe.
Altii ar fi Angel Fitness, si Alex Stoian.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Louys):

Da dar ce dracu trebuie să-i zic la aia de acolo, dați-mi un abonament de fitness? Sau poate fitnessul nu are nicio legătură cu mușchii

| Louys a răspuns (pentru anonim_4396):

Frate, tu nu intelegi.Pentru avea un abdomen vizibil, si muschi bine dezvoltati, nu te poti doar antrena la intamplare.Ai nevoie de o dieta echilibrata, sa te aflii intr-un deficit, surplus, sau o mentenanta calorica, in functie de scopul tau, si de un antrenament structurat stiintific.
Asta ca sa nu ajungi ca toti aia care fac sala, si au burta, sau sunt schilozi, si nu au rezultate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Louys):

Băi, gata cu dieta, dacă vreau mușchi nu-mi trebuie numai alimentație, am eu grijă și de asta, tu zi-mi odată ce abonament trebuie să-i cer tipei de la sală