Daca e numai la nivelul fetei e ciudat... Fii-mea face bubite rosii cand merge la tara dar ii trec in cateva zile de la sine. Dar daca tu ai facut DUPA 2 sapt dupa ce te-ai intors acasa... nu e din cauza "tzarii". Sigur nu trebuie sa iti vina, sau sa ai alt motiv, "mai" hormonal pentru bubitele tale?
Pai nu stiu, stau sa ma gandesc cam de o saptamana le am! dar nu le-am dat importanta! Si la tara, poate nu e de la sapun poate fi si de la mancare! x_X Cred ca am mancat acolo cat nu am mancat toata viata mea
Acum, sa vb cu ai mei sa mergem la.medic!
La tara poti faci reactii de la : aer, apa (cum fac eu), sol-praf-pamant (cum face fii-mea), microorganisme.
Pe fata (doar) iti pot apare bubite de la: menstruatie, pubertate (practic oricand se schimba nivelul de estrogeni - sa ma vezi pe mine ca am 33 de ani...), de la sapun (mai rar, de obicei de la sapunuri fata se usuca nu se umple de bube), de la soare, de la transpiratie- cald+soare (dar atunci faci cel putin si pe gat), de la microbi (acnee, te-ai pupat cu careva cu cosurile "in explozie" si ai luat si tu vreun microorganism, ca deh, se mai intampla)... Sa ne zici si noua ce-a zis dermatologul!
Ai mare dreptate! Era un praf acolo, nu era asfaltat si cand trecea o masina tot prafu'il ridica in sus, se poate sa fi fost poate si de la apa, am fost la multe stranduri!
Am fost azi la farmacie si mi-a dat un unguent si niste pastilute! A zis ca se fac de la o intoxicatie, soare si etc