| RoseOfTheFire a întrebat:

Hey nu stiu cum sa va zic am o problema banala de cand sunt eu nu am inghitit nici o pastila le-am rontait de fiecare data cand vreau sa inghit una am acea senzatie de parca m-as ineca e asta o problema sau totul tine de mine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| ellutza a răspuns:

Sa nu mai sfarmi pastilele. ia-le intregi cu multa apa lasa capul usor pe spate. Asta este, e doar o senzatie trecatoare. Este foarte periculos si nesanatos obiceiul de a pisa pastilele sau rontai deoarece ajung in organism in concetratie prea puternica pentru a fi absorbite si s-ar putea ca la un momentdat sa ai reactii adverse foarte urate. Acu 1 an a fost un reportaj pe pro tv pe tema asta. Deci fa un efort si ia-le asa intregi. Sanatate

| RoseOfTheFire explică (pentru ellutza):

Am inteles o sa incerc fac tot posibilul dar am auzit ca daca le sfarmi ele ajung mai repede in organism si isi fac mai repede efectul.