| rebevaa a întrebat:

Hey..scuzati categoria dar am o mare problema.m am dat pe fata cu amestecul de scortisoara si miere,care am auzit ca te scapa de cosuri iar dupa ce l am lasat sa actioneze,mi am spalat tenul cu apa calduta iar acum am fata rosiatica si dungi rosii pe ea, dungile rosii fiind la margine..de ce s a intamplat asta? Are cineva vreo idee? Dau funda, evident

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Scortsisoara este acida si arde tenul. Acest amestec nu este recomandat persoanelor cu ten sensibil si trebuie folosit numai cu acordul dermatologului. De asemenea, trebuie lasat foarte putin la inceput (cam un minut prima oara, doua minute a doua oara, cinci minute a treia oara). Din pacate, tu probabil nu ai respectat aceste reguli, te-ai luat dupa vreun site tampit care isi bate joc de oameni si le recomanda tot felul de aiureli. O sa-ti treaca dungile rosii in cam 5-6 zile. Nu te mai ad cu nimic pe fata, cel mult cu o crema hidratanta de la farmacie (gen Avene sau Atoderm, de exemplu)

2 răspunsuri:
| aXy99 a răspuns:

Poate esti alergic la vreunul dintre aceste doua chestii cu care te-ai dat.

| Delia1969 a răspuns (pentru Brigaela):

Sau Cicaderma