Probabil nu ai fost "plinuta" mereu.Am aceeasi problema ca tine si cred ca ingrasatul tine de pubertate.Si eu am vergeturi peste tot, chiar daca nu se vad foarte tare sunt enervante. Cand o sa mai cresti, te vei inalta si ti se va forma sculptura corpului, vergeturile o sa se diminueze pentru ca pielea revine la "normal".
Nu, nu am fost plinuta mereu Am inceput sa ma ingras acum 1 an, doi poate. Problema e ca am 15 ani si nu voi mai prea creste in inaltime. Tu ai noroc, ale mele sunt destul de vizibile si mi-e teama ca daca voi slabi prea mult se vor vedea mai urat si vor ramane ca un fel de "şanţuri" in piele.
Pubertatea e de vina, si eu am patit la fel, stai linistita nu e ceva grav
Cred ca depinde de textura pieli si de momentul aparitiei. si eu am unele vergeturi, desi nu-s grasa si sunt in zone in care nu prea m-am modificat de-a lungul timpului. Mie mi s-au mai retras. Dar nu stiu exact motivul.
Pe maini n-am mai vazut pana acum.
Ai putea sa iei vitamine pentru piele (A, C, E) si sa folosesti unele creme. Poate au rezultat.
Bună.
Au apărut că te-ai îngrășat repede.
Când vei slăbi ele se vor observa mai greu.
Aplică cremă de corp cu alantoină/vitamina A.
Pa, pa.
Ar trebui sa pui intrebarea in categoria sanatate. Mai degraba gasesti acolo pe cineva care sa-ti dea indicatii. Incearca sa-ti tii greutatea sub control pentru ca esti cam la dimensiunile unui baiat de statura medie si asta iti va limita sever posibilitatile de alegere. Cei mai multi baieti nu se simt in largul lor langa o fata mai mare decat ei.
anonim_4396 întreabă:
Anca2999 întreabă: