| Ajutor12344 a întrebat:

Hey TPU.Acum cam o luna ma luasem cu lama in zona intimă. De atunci mi-a crescut ca un fel de cos roșu și măricel. Nu ma doare și nu ma mănâncă dar nu mai trece! Nu stiu ce sa fac nu e de la igiena, ma spăl in fiecare zi. Am început sa ma îngrijorez deoarece este deja de 5 săptămâni și nu mai trece… Mi-au mai crescut câteva fire de par pe el dar le-am luat cu penseta. Sper doar sa nu fie o infecție… Știe cineva cum pot sa scap de el? Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| 1pandx a răspuns:

Hey, doar te ai iritat daca esti esti baiat nu mai atinge 3 4 zile si va disparea in schimb daca esti fata nu stiu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te-ai iritat. Încearcă să-l storci apoi dă cu spirt și cremă de gălbenele în locul respectiv.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Chiar infecție este. Scapi de el la medic.

| Ajutor12344 explică (pentru anonim_4396):

Nu prea pare sa aibă lichid in el. Parca s-a mai micșorat putin. la medic nu prea as vrea sa merg.