| Ralluca98 a întrebat:

Acum cateva zile am baut dupa o colega si mi-a iesit un fel de cos la gura. Mentionez ca e destul de dureros. Ce as putea face sa scap de el?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AndraNicoleta a răspuns:

Cred ca antibioticul este cel mai indicat. Fugi pana la farmacie si ia-ti o Tetraciclina unguent.
Si inainte aplici unguentul dezinfecteaza locul cu putin spirt.
Numai bine!

10 răspunsuri:
| roxxxa a răspuns:

Incearca sa te dai cu Mibazon, Cumperi de la farmacie (funda daca merit)

| simpleBoy a răspuns:

Am avut si eu, incalzeste o lingura de lemn si o pui in locu ala, Bafta. Funda?

| aceton a răspuns:

E doar un herpes intr-adevar e dureros dar nu ai ce sa facii sa scapi de el straight face si eu mereu mi se intampla uneorii straight face date cu strugurelstraight face eu asa fac si scapi de durere happy si am un strugurel de la aloe e vreo 60 de lei happy dar merita

| Cataclismo96 a răspuns:

Date cu strugurel de mai multe ori pe zi si sa lesi pana se usuca.

| mona a răspuns:

Ala sigur e herpes, poti scapa de el, gasesti la farmacie ceva unguent special pentru asta.

| GaaByyy a răspuns:

Iti sugerez in primul rand sa nu mai bei niciodata dupa altcineva si in al2-lea rand ar fi bine sa mergi la cea mai apropiata farmacie, sa le arati buba apoi sunt sigur ca iti va spune farmacista ce este de facut! Probabil iti va da o crema.Inca ceva...incearca sa nu mai atingi buba! Succes!

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Bicarbonat de sodiu alimentar.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sărut mînuțele Raluca păi cine te pune dragă să bei după toată lumea, cine stie fata aia ce boli are, sau ce face cu gura.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sau i a glicerină cu stamicină de la farmacie.

| Ralluca98 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am crezut ca daca beau dupa ea nu se va intampla nimic. Trebuia sa imi iau pastila si mi-a imprumutat ea putina apa.dar de acum nu mai beau dupa nimeni!