| DariaTeo a întrebat:

Am 12 ani, aproape 13, si am 1, 50, 5 m inaltime si mama tot imi spune ca sunt scunda. De curand am inceput sa fac exercitii si am crescut 0, 5 cm in 11 zile. As vrea sa stiu daca, chiar si fara exercitii as putea sa cresc macar 15 cm pana la 15 ani-16, cel putin pana la varstele astea stiu ca se poate dezvolta o fata.sad Parintii au 1, 68 mama si 1, 74 tata.
Va rog, dau funda! big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Lola05 a răspuns:

Draga mea, ai să tot crești până pe la 17-18 ani, așa că nu îți fă probleme. Și eu cam tot pe la vârsta ta am început să mă înalț, deși mulți ani la rând fusesem cea mai scundă din clasă. Acum am 1.68 și sunt mulțumită de înălțimea mea.
Chiar și așa, pentru o fată e drăguț să fie minionă. Nu te complexa în privința înălțimii. Ai să mai crești, dar chiar și la 1.5 nu înseamnă că ești pitică. Mi se par foarte drăgălașe fetele mici de înălțime happy La fel și băieților laughing
PS: Fă în continuare sport și mănâncă adecvat, pentru că dacă vei fi sănătoasă și în formă vei arăta bine indiferent de înălțime!

5 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Poartă tocuri.

| Sn4k3 a răspuns:

Daca faci un sport care sa te ajute la inaltat.

| Kirra2000 a răspuns:

Ar trebui să faci înot sau volei ca să ajungi să fii mai mare decat mama ta.Dar daca nu vei face vei fi până la urmă cât ea happy

| DariaTeo explică (pentru Lola05):

Multumesc. sper sa fie adevarat! Si mi se pare si mie ca e dragut. dar intr-un fel ma simt si complexata. big grin

| DariaTeo explică (pentru CristiDinBucuresti):

Cristi, nu pot purta tocuri mereu, si mai ales de la 12 ani. Imi plac foarte mult, bineinteles, dar cred ca e o solutie pentru fetele care au peste 14, 15 ani.winking