| M978 a întrebat:

Am 14 ani si mi-au aparut niste bubite de culoare alba la baza capului de la penis. Ce as putea sa fac, ca sa scap de ele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

"Bubitele" de la baza capului penisului se numesc "papule perlate ale penisului" si nu necesita niciun tratament pentru ca nu reprezinta o boala!

| M978 explică (pentru MihaiNicu23):

Dar nu exista un remediu sa scap de ele, pentru ca arata foarte ciudat?

| Uxellodunon a răspuns:

Ori ai o infectie cu Papillomavirus (HPV) ori alea sunt niste formatiuni naturale pe care le au unii barbati. Sunt niste rudimente ale papulelor peniene pe care le au alte primate.

| M978 explică (pentru Uxellodunon):

Nu am avut nici un contact sexual

| Uxellodunon a răspuns (pentru M978):

Ca arata ciudat e o chestie subiectiva laughing
Se pot indeparta prin operatie dar nu e recomandata fiindca scopul este pur estetic, sunt formatiuni inofensive, si in urma operatiei se pierde sensibilitatea zonei, le inlocuieste cu cicatrice. Altceva nu se poate face.

| KarimIonuț11 a răspuns:

Le mai ai?

| M978 explică (pentru KarimIonuț11):

Da

| Anonimboy111 a răspuns:

Le mai ai?