Lecitina e bună, dar îți recomand să te duci la o farmacie naturistă și să iei ulei de cătină(capsule)...e foarte bun pentru memorie, mult mai bun decât lecitina și conține și lecitină. Poți să consumi cafea, țigări etc...nu are nici o treabă. Nu uita, ulei de cătină capsule, pe mine m-a ajutat foarte mult!
Eu folosesc cel mai bine la teste memoplus este foarte bun si ai foie sa folosesti tigari cafea si alcool dar alcool in cantitati mici deci circa o sticla de bere la 2L este suficienta
Si daca folosesc mai mult de exemplu o sticla de vodka nu-si face efectul sau imi da mie reactii adverse? ca important e sa isi faca efectul... reactiile nu-i o problema
Degeaba am prea mult si nu fac fata oricat as invata si dormi tot nu e de ajuns nu ma deranjeaza dependentele ca sunt dependent de multe numai sa aiba efect...
Lecitina este buna dar isi face efectul in 6 luni. Eu am luat Memoplus si m-a ajutat foarte mult! De asemenea o cafea e foarte buna de dimineata
Multa bafta la BAC! De abia astept sa scap de tot stresul pentru BAC si sa ma bucur de varaaa!
Apropo de biologie, eu deja am terminat materia si o invat pentru a doua oara + fac teste. Mi-am luat o carte foarte buna " Bacalaureat de nota 10" de la editura Gimnasium si cuprinde toata materia + 45 de teste + 4 variante care au cazut la BAC.
AvalohAlyn întreabă: