| Selena55 a întrebat:

Hey TPU am o întrebare.
Dacă am avut probleme cu plămânii și sunt înregistrată în sistem, dacă acum vreau sa fac film la plamani am gratis chiar dacă nu sunt asigurata?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Claudiu193729 a răspuns:

Ce însemna că ești înregistrat în sistem? însemna că ești asigurat? fiindcă numai daca ai asigurare poți face gratis

2 răspunsuri:
| Claudiu193729 a răspuns (pentru Claudiu193729):

Da scuze nu am fost atent, de aceea am întrebat dacă ești asigurat.Ai spus că ești înregistrat în sistem, sa înțeleg că ai mai făcut film la plămâni la aceea policlinica, și au datele tale înregistrate? Eu știu ca daca vrei sa nu plătești, trebuie sa fii asigurată, și policlinica in care faci filmul trebuie sa lucreze cu casa de asigurări, numai că unii particulari nu lucrează cu casa de asigurări

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

E mai avantajos sa iti platesti asigurarea la CNAS. Costa in jur de 2000 lei pe an.
https://static.anaf.ro/......e_2021.pdf

As vei avea parte si de consultatii gratuite si de medicamente compensate pe reteta.