Bună!
Depinde şi ce vârstă ai...
Oricum, eu NU pricep o chestie
La cealaltă întrebare ( din 8 August 2015 ) spuneai : "acum doua saptamani exact in ziua in care mi-a venit ciclul am mers cu avionul si de atunci nu am mai avut nimic."
Deci, ai avut menstruaţie cam prin 25 iulie
Deci, următoarea menstruaţie ar trebui să-ţi vină cam prin 22-25 august
Deci, NU am priceput cum "ţi-a intarziat menstruatia doua saptamani"...
Toate cele bune!
Nu este nici o problema, este o desreglare hormonala care se rezolva de la sine fara medicamente.Nu forta corpul sa faca ce nu trebuie, el este o masina perfecta si stie intotdeauna ce are de facut.
Este destul de normal, teoretic, poate intarzierea este cauzata si de alti factori, de exemplu sarcina, viata sexuala, etc. Desi, cred ca toate am avut o astfel e intarziere in viata. Daca intarzie mai mult de o luna, mergi la un ginecolog, e mai bine sa stai fara teama.
Eu cred ca este destul de normal. Se socoate ca e normal chiar daca intarzie si cu trei luni, asta daca nu au trecut 2 ani de la menarha
Iti recomand sa intri sa citesti ghidul menstruatiei creat de cei de la https://chilotis.com/
Pai in ziua aia a inceput dar dupa aceea s-a oprit brusc.de atunci nu am mai avut nimic si nu cred ca avea cum sa treaca intr-un timp asa scurt