| anonimguy3 a întrebat:

Am o mica mare problema, deci ieri de dimineata inainte sa ma duc la scoala m-am trezit cu un injunghi si o amortire grava in zona genunchiului drept (nu la rotula sau in lateral in spate nu prea stiu cum sa explic), iar azi de dimineata la fel doar ca la genunchiul stang.sad ce poate fi? Daca ajuta mentionez ca am 14 ani, 1, 90 jumate inaltime si 58 de KG. Are vreo legatura ca ma dezvolt sau cv in genu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| angemon500 a răspuns:

Mama e medic si mi-a spus sa nu te speri ca esti in crestere te dezvoltii pus ca nu are ce ti se poate intampla la o varsta asa frageda. dar pentru linista ta du-te la medic

| cookie01 a răspuns:

Ai grija cum dormi. Ca s-ar putea sa te trezesti cu acea amorteala din cauza ca ai stat cumva pe el in timpul noptii. Daca zici ca doar dimineata ti se intampla asta, nu ar avea de ce altceva sa fie. Daca durerea persista si in alte momente ar trebui sa consulti un medic.

| anonimguy3 explică (pentru cookie01):

Da doar de dimineata cand ma trezesc (ma trezesc din cauza la injunghiu asta) mi se intampla.