| MădălinaDinu a întrebat:

am o problema cu ochii: azi-dimineață m-am trezit cu ei umflați și umezi ( de parcă aș fi plâns ), iar lângă ei aveam câteva reziduri de la rimel; m-am dat și azi cu el ca să merg la școală, și tot așa am ochii umezi, aproape îmi lăcrimează Mama mi-a spus că ea s-a dat cu rimelul meu ( Maybelline New York: Ciglia sensazionali effetto ventaglio mascara ) și a observat că i s-au umflat ochii. Nu știu dacă e posibil, poate nu sunt eu informată bine dar: rimelurile expiră? Să fie de la rimel sau de la altceva? p.s. acest rimel îl am de o lună și până acum n-am avut nici-o problemă cu el.
-DAU FUNDĂ!-

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| jmekerashu a răspuns:

Ai iritații de la rimel cel mai probabil. Spală bine ochii și ai grijă să te demachiezi înainte de somn! Expiră și ele. Ai grjă de tine!

7 răspunsuri:
| vladbadea311 a răspuns:

Demachiaza-te

| MădălinaDinu explică (pentru jmekerashu):

Cum îmi trece?sad

| jmekerashu a răspuns (pentru MădălinaDinu):

Băi cu infuzie (ceai) de mușetel. Faci infuzia, și îți clătești cu ea ochii. Ai grijă să nu fie fierbinte. Ai grijă de tina data viitoarewinking

Am voie să mă mai machiez cu rimel sau trebuie să stau o perioadă fără? :/

Ar fi bine să faci o pauză până îți trece iritația (câteva zile)

Și dacă nu fac această pauză ce se poate întâmpla? :o

1. se poate agrava (dacă nimerește iar în ochi)
2. poate diminua efectul tratamentul (va dura mai mult de cât câteva zile)