| EugenRomaniuc a întrebat:

Am o problema. De miercuri zi de zi cam de 3-4 ori pe zi se intampla ceva cu mine. Urechile usor mi se infunda, nu mai aud nimic in jur si imi vin in cap niste imagini, niste amintiri si niste vise care ma fac sa mi se faca rau. Imi vine sa vomit si viata mi se pare a nu fi reala. Vad niste imagini care mi s-au intamplat sau pe care le-am visat. Dureaza intre 2 si 5 minute toata durerea asta, iar cand im trece urechile imi raman infundate si nu reusesc sa imi amintesc nici o imagine care am vazut-o. A mai patit cineva sau a auzit de asa ceva? Putin ajutor? Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| bulin a răspuns:

Eu unul cred ca stilul de viata este total dezechilibrat..Nu te odihnesti destul, te uiti la prea multe filme de groaza etc..Deasemenea simptomele tale ma duc cu gandul la faptul ca ai fumat ceva (si nu ma refer la tigari obisnuite). Daca ai fumat ceva efectele vor trece curand dar daca nu ai fumat sfatul meu este sa consulti un psiholog pentru a depasi situatia.

| EugenRomaniuc explică (pentru bulin):

Nu ma droghez laughing O fi din cauza faptului ca stau 6 ore pe zi in fata calculatorului?

7 răspunsuri:
| bulin a răspuns:

Depinde ce faci in alea 6 ore.6 ore te poti juca Barbie sau 6 ore te poti uita la fel si fel de chestii care iti pot ramane intiparite in minte. Ultimile studii recomanda ca inainte de culcare cu 1 2 ore sa nu te uiti la TV sau sa te joci pe calculator deoarece pot aparea tulburari in somn, asta ar fi un pont pentru a incerca sa dormi linistit..Camera in care stai ti-o poti decora intr-un mod placut tie care sa iti creeze siguranta si multe alte lucruri..Consulta un psiholog daca esti inca la scoala, fiecare scoala are cabinet psihologic happy

| EugenRomaniuc explică (pentru bulin):

Multumesc, mi-ai fost de mare ajutor happy

| bulin a răspuns:

Cu placere! Multumesc si eu pentru funda big grin

| Azµre a răspuns:

Posibil o hiper tensiune arterială, vezi un medic cardiolog.

| facepalmlol a răspuns:

Cel mai bine consulta un medic si un psiholog.

| nobilionut a răspuns:

Fa o vizita la un doctor pentru ca probabil ai o problema cu oxigenarea creierului e bine sa te duci din timp sa nu se agraveze situatia. funda?